Bing Dwen Dwen, неговата надворешна полица е изработена од силиконска гума

2022-02-14

Додека Зимските олимписки игри во Пекинг се во полн ек, маскотата “Бинг Двен Двен„Често брза кон жешката потрага, а наБинг Двен Двенбројките продадени онлајн и офлајн се распродадени повторно и повторно.

A Бинг Двен Двентреба да помине низ неколку процедури од производство до испорака до потрошувачите. Најпрво се обработува ткаенината, потоа се произведува силиконската обвивка, а потоа се склопува поставата со школка. По монтажата се пакува, се лепи со етикети против фалсификување, се кутии, а потоа преку логистика се доставува до потрошувачите.


Според релевантниот производствен персонал, лушпата наБинг Двен Двене направен одздрава и за јадење силиконска гума материјали. Процесот на производство е многу комплициран. Прво, калапот треба да се исчисти и избрише, потоа да се полира, а потоа силиконот ќе се стави на калапот и ќе се испрати во обликувањето на машината. Процесот на рушење треба да биде многу нежен и да нема оштетувања. По завршувањето, интегрирајте ги олимписките прстени и лентите со виножито во силиконскиот производ.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy